Tilbake

IBM i vokser verden rundt

IBM presenterer ferske tall for Power i

 

Common Norge har på sine hjemmesider lagt ut en artikkel skrevet av Trond Bjerkvold, IBM som forteller om stor vekst i IBM Power i salget.  Denne veksten gjelder både World Wide og i Norge.  For IBM i var veksten i tredje kvartal hele 19 prosent, noe som er svært sterkt i dagens turbulente finanssituasjon.

I artikkelen vises det til Steve Will, Chief Architect IBM i, som forteller at det er flere klienter som kjører IBM i enn noen annen IBM systemplattform.  IBM investerer årlig rundt 1 milliard dollar pr. år i utviklingen av Power Systems.  En stor andel av dette er knyttet til utviklingen av IBM i.

– IBM har en solid og uendret forpliktelse til IBM i kunder, programleverandører og Business Partnere, og gjør betydelige investeringer for at IBM i fortsatt skal være en strategisk og viktig del av IBMs systemportefølje, skriver Vice President IBM Power Colin Parris i innledningen til dokumentet ”IBM i Strategy and Roadmap”.

Denne Roadmap'en viser at dagens operativsystem IBM i 7.1 vil bli etterfulgt av en ny hovedrelease i 2013-2014.  I tidsrommet fram til den nye hovedreleasen vil det bli distribuert flere Tecnical Refresh pakker.  Det er allerede lansert 3 slike med navn TR1, TR2 og TR3. 

Du kan lese hele artikkelen på Common Norge sine hjemmesider fra denne linken: http://www.commonnorge.no/common/cms.nsf/%28$All%29/F1C06A393CB93B9BC12579640056E896?OpenDocument